Informació

La Cherokee és molt més que una concentració motorista, és un gran esdeveniment pels amants de les motos en el cor del Pallars Sobirà. No volem ser la concentració més gran, però si la més autèntica i divertida, perquè t’emportis el millor record d’una WILD EXPERIENCE ON WHEELS!

24 i 25 de setembre de 2022

Rialp, pallars sobirà

Programa

 

Dissabte 24 de setembre

11:00 Obertura del recinte

11:00-21:00Check-in inscrits, tickets regal i entrega de la samarreta oficial Cherokee Rider 2022

12:00Obertura d’activitats Cherokee: Gimcana motos, proves de KTM i Moto Guzzi, mercat productes, cavalls, bubble, música, bar, raffing, bosc vertical, proves airbag helite, botiga merchandising cherokee, paradetes moteres, proves conducció Anesdor i molt més!

A partir de les 18:00 – Concert

21:00 Briefing

21:30Sopar al pavelló de fusta (arrossada per a tots els inscrits)

…i després de sopar: concert de música en directe i sorteig de regals dels patrocinadors

Diumenge 25 de setembre

08:00 – Inici de ruta

10:00-11:00 – Esmorzar en ruta (punt de control a Motosprint Andorra)

A partir de les 15:00 – Fi de ruta, lliurament de l’adhesiu oficial i dinar de comiat (Molí del Pont – Olius)

 

Reglament

1 – Els participants de la Cherokee Rider, a l’inscriure’s, accepten les normes de l’esdeveniment comprometent-se a respectar-les en la seva totalitat.

2 – Els participants han de tenir com a mínim, 18 anys, el permís de conduir, els papers de la moto en regla, matriculació, Assegurança, ITV, etc.

3 – Els participants hauran de conduir les seves motos respectant en tot moment, les normes del Reglament General de Circulació.

4 – Els participants a la Cherokee Rider hauran de portar una polsera identificativa (subministrada per l’organització) en tot moment, per poder accedir a la zona de pàrquing, sopar, discoteca, etc.

5  – Per poder accedir a la samarreta oficial Cherokee Rider, s’haurà de presentar el llibre degudament segellat en cada pas de control.

6 – L’organització i els seus col·laboradors queden exclosos de tota responsabilitat respecte a tots els danys físics, materials i derivats a tercers, o que puguin resultar d’un eventual accident. Aquests aniran a càrrec exclusiu del participant o, si s’escau, l’assegurança que tingui contractada.

7 – L’organització no es fa responsable dels furts o robatoris que es puguin ocasionar durant l’esdeveniment.

8 – El participant declara que durant la Cherokee Rider, circula per la carretera assumint el seu propi risc, renunciant a qualsevol acció penal o civil de responsabilitat, contra l’organització, les persones col·laboradores o que prestin els seus serveis en aquesta entitat.

9 – En el moment de la inscripció podràs optar per la contractació d’una assegurança de no assistència, aquest servei garanteix la devolució dels diners de la inscripció en cas de no poder assistir a l’esdeveniment (s’ha d’avisar abans del dia 15 de Setembre a les 23:59H). En cas de no contractar aquesta assegurança o informar després de la data límit l’organització es reserva el dret a no retornar els diners.

Motos

 

1 – La Cherokee Rider és oberta a tot tipus de moto matriculable apta per circular per carretera. Carretera, Trail, turístiques, etc.

2 – No hi ha restricció per cilindrada. Recomanable més de 250cc.

3 – Totes les motos participants hauran de tenir els papers en regla, matriculació, Assegurança, ITV, etc.

4 – Per seguretat, logística i serveis, la Cherokee Rider està limitada a un màxim de 300 motos.