La ruta

Som pallaresos i motoristes experimentats, és per això que coneixem molt bé les carreteres del Pirineu i Prepirineu, tant català, com el d’Osca i sud de França. Triem i dissenyem les millors rutes per cada edició de la Cherokee Rider, buscant l’equilibri entre quilometratge, bon asfalt, corbes i paisatge.

info ruta

Descobreix una ruta increïble! T’oferim un recorregut de 250 km completament asfaltat, perfecte per als amants de les motos. Amb el nostre Roadbook, gaudiràs d’una experiència única, explorant paisatges impressionants i gaudint de corbes emocionants.

En aquesta ruta, podràs gaudir de precioses vistes panoràmiques i descobrir encantadors pobles al llarg del camí. El nostre equip ha seleccionat minuciosament cada tram per assegurar-te una conducció segura i divertida. A més, hi haurà parades estratègiques per descansar, gaudir de la gastronomia local i compartir experiències amb altres entusiastes de les motos.

Prepara’t per una aventura emocionant. Puja a la teva moto, segueix el Roadbook i gaudeix del plaer de conduir. Reserva el teu lloc ara i uneix-te a nosaltres en aquesta edició de Ruta Cherokee. No t’ho perdis!