Informació

La Cherokee és molt més que una concentració motorista, és un gran esdeveniment pels amants de les motos en el cor del Pallars Sobirà. No volem ser la concentració més gran, però si la més autèntica i divertida, perquè t’emportis el millor record d’una

WILD EXPERIENCE ON WHEELS!

Programa

ESTEM TREBALLANT EN EL PROGRAMA

SEGUEIX-NOS A LES NOSTRES XARXES SOCIALS PER ESTAR AL DIA DE TOTES LES NOVETATS!

Reglament

1 – Els participants de la Cherokee Rider, a l’inscriure’s, accepten les normes de l’esdeveniment comprometent-se a respectar-les en la seva totalitat.

2 – Els participants han de tenir com a mínim, 18 anys, el permís de conduir, la documentació de la moto en regla, matriculació, Assegurança, ITV, etc.

3 – Els participants hauran de conduir les seves motos respectant en tot moment, les normes del Reglament General de Circulació.

4 – Els participants a la Cherokee Rider hauran de portar una polsera identificativa (subministrada per l’organització) en tot moment, per poder accedir a la zona de pàrquing, sopar,  etc.

5  – El cost de la inscripció és de 90 € (IVA 21% inclòs) per als participants i 80 € (IVA 21% inclòs) per als acompanyants.

6 – Tot participant del Campionat Nacional de Mototurisme o del Campionat Català de Mototurisme haurà d’indicar-ho en el moment de la inscripció. En cas contrari, no puntuarà.

7 – L’organització i els seus col·laboradors queden exclosos de tota responsabilitat respecte a tots els danys físics, materials i derivats a tercers, o que puguin resultar d’un eventual accident. Aquests aniran a càrrec exclusiu del participant o, si s’escau, l’assegurança que tingui contractada.

8 – L’organització no es fa responsable dels furts o robatoris que es puguin ocasionar durant l’esdeveniment.

9 – El participant declara que durant la Cherokee Rider, circula per la carretera assumint el seu propi risc, renunciant a qualsevol acció penal o civil de responsabilitat, contra l’organització, les persones col·laboradores o que prestin els seus serveis en aquesta entitat.

10 – En el moment de la inscripció podràs optar per la contractació d’una assegurança de no assistència, aquest servei garanteix la devolució dels diners de la inscripció en cas de no poder assistir a l’esdeveniment (s’ha d’avisar abans del dia 1 de Setembre a les 00:00H). En cas de no contractar aquesta assegurança o informar després de la data límit l’organització es reserva el dret a no retornar els diners.

 Motos

 

1 – La Cherokee Rider és oberta a tot tipus de moto matriculable apta per circular per carretera. Carretera, Trail, turístiques, etc.

2 – No hi ha restricció per cilindrada. Recomanable més de 250cc.

3 – Totes les motos participants hauran de tenir els papers en regla, matriculació, Assegurança, ITV, etc.

4 – Per seguretat, i per no perdre l’essència de CherokeeRider, està limitat a 100 motos.